Wednesday, July 28, 2010

on da sport.......

jeng..jeng...jeng...
nak thu cte x????
hehehehe.......................... suspens taw cte ni........
pada tanggal 24/july/2010.....
aku telah ke port dikson dengan sendiri yer...... bersama2 2 kawan aku...
ieda n qjey... 

ini kerana keborngan yang terlampau... maka kesitu kami sampai....
bila sampai kt sana excited giler aaahhh.....
xsabo nk mandy laut.... 
Tp....... terus batal kn niat untk mandi pada malam hari... kerana atas nasihat org yang memberi nasihat... 
hehehehehehehehehe....
 maka terbit ya sang suria pagi tu... apalagi ke laut lah kami....
wahhhhhhhhhhhhh....
bez giler tgok air dier....
2 bru tgk... x masok ag...
bla dh masok.... addduusshhh... hanya tuhan je yang tahu.....
betapa seronok yer.... tapi x brape meriah.. sebab x rmai yang join...
Tp xpe... nanti kter pegi ag eeaaaa...
pegi rmai2....
bru bez...... kepada kawan2 yg nk ikt jom2.. kta meriahkn suasana... 
yyyyyyyuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhoooooooooooouuuiiii........



 
 



on da sport.......

jeng..jeng...jeng...
nak thu cte x????
hehehehe.......................... suspens taw cte ni........
pada tanggal 24/july/2010.....
aku telah ke port dikson dengan sendiri yer...... bersama2 2 kawan aku...
ieda n qjey... 

ini kerana keborngan yang terlampau... maka kesitu kami sampai....
bila sampai kt sana excited giler aaahhh.....
xsabo nk mandy laut.... 
Tp....... terus batal kn niat untk mandi pada malam hari... kerana atas nasihat org yang memberi nasihat... 
hehehehehehehehehe....
 maka terbit ya sang suria pagi tu... apalagi ke laut lah kami....
wahhhhhhhhhhhhh....
bez giler tgok air dier....
2 bru tgk... x masok ag...
bla dh masok.... addduusshhh... hanya tuhan je yang tahu.....
betapa seronok yer.... tapi x brape meriah.. sebab x rmai yang join...
Tp xpe... nanti kter pegi ag eeaaaa...
pegi rmai2....
bru bez...... kepada kawan2 yg nk ikt jom2.. kta meriahkn suasana... 
yyyyyyyuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhoooooooooooouuuiiii........



 
 


Sunday, July 18, 2010

Hellogoodbye - Baby, it's fact (HQ)

Wednesday, July 14, 2010

SeM 1
















Inila teman2 sem 1 aku.... ni housemate aku... diorang ni leh dikatakan soulmate(kawan) lah..... sangat memahami sesama kita... susah senang bersama... i love them so much... but them to me dont know... fiorang ni ialah dari kiri Syafiqah(p-qah) orng terengganu...tapi sekarang dah pun meninggalkan kami.....
dia quit then balik study kat tngganu lak... sampai hati dia meninggalkan kami... hhuhuuhu
Then, Amalina(Lin) org kelantan tapi family dia berpindah ke penang.... Dia ni perut melayu asli... sehari kena gak makan makanan assai kita iaitu nasi.... kalau dia x makan nasi sehari.... mau meraung dia.... hehehe
Sebelah lin lak.... Surida(Ida) org klate...  dia paling kecik sekali... dia suka coklat n susu.... then pantang giler masuk mydin n tesco... macam aku gak r... hihihihi..
Last sekali 2.. ain... org cheras jer... selalu gak blik umah... kadang2 ktaorg ikt jgak... mak dia baik giler ahh..
bulan puasa bagi kuih.... kadang kek moise... terbaek ahh kek mak dier buat... terima kasih yer mak ain n ain... hahahaha...
So ni lah kwan2 yang aku sayang.... Tapi kawan yang lain aku sayang gak... jangan touching taw.. 
I LOVE ALL MY FREND... 
MMMMMUUUUAAAHHHH....


Tuesday, July 13, 2010

L@MA x POsT...

Assalamualaikummmmmmmmmmmmmmm..........
hehehe... lame x tulis blog aku ni ha.... bkan pe sje la.. nk smpan bnyak cter...
minggu lpas kelas aku agak memenatkan la... mood nk study pn x bpe n ada 2 yang penat snggat... Tp sempat la jugak aku gan fren aku pegi tngok wayang.. huhuhu.. cte ZOO... agak bez la cter dier...
TAPI.............
minggu ni aku kna habiskan duit untuk beli buku... huhuhu.. disebabakan pihak pngurusan kolej aku ni lambat.. so duit mara aku xdapat ag... Even sekarang dah tengah bulan... da ke org dapat gaji tengh bulan... 
sedih giler aku... kna minta kat parent's aku... Tapi xpe aku boleh bersabar ag...


semalam bezday housemate aku... bez giler celebrate bezday dier... Happy bufday lah kat surida... semoga panjang umur n dmurahkan rezeki...
we <3 <3<3 u....

Saturday, July 3, 2010

kenangan aku gan schoolmate...

dimalam yang sunyi ini fikiran aku mengamit memory time sek dulu.... huhuhuhu nak nanges rindukan kawan2 dulu... tapi syok bila engat pe yang kita lakukan... hahahaha... jadi giler lah aku bila terkenang kisah lalu... macam2 element da... sedey, gembira, terharu, keceewa pn da.. macam eehh... hhuuhuhuhuhahahahihihihi....
kawan2 aku yang nak lupakan aku 2 engat la balik aku.. sesunguhnya aku xakan pernah ingin melupakanmu...
bila aku tengah upload gambar2 kat fb pagi tadi.... lagi lah kerinduan aku memuncak.. huhuhuhu..

bangaimanakah cara nya untuk mengubati kerinduan aku ini...
wahai kawan2 aku.. aku sangat rindu kenangan kita dulu...
aku harap friendship kita kekal 4ever n ever...
I LOVE U MUCH MORE 4EVER...
U ALL ALWAYS IN MY HEART...

TeR!M@ K@S!H Y@......

Hari nie aku suke sangat... aku dah leh wat blog aku nampak menarik sangat... nanti boleh tukar lagi.. suke yer..  Ini semua atas tunjuk ajar ku sifu.. hehehehe kawan aku... alah cameramate aku... najwa and lin.. makaseh ya...
                                                           
jasamu akan ku kenang....
Lepas ni selalu la bka blog aku.... nanti ajar aku yang plak taw....

Friday, July 2, 2010

PeNaT YeR.......

penat lorh....  dri pg tadi aku dok edit blog aku ni... akhirnya aku agak berjaya menjadikan ia sebuah blog..
huhuhu... esok lak aku wat bagi elok... malam ni nk melalak karoke.. lama dh x melakukan aktivity ini... yeyeyeye.... daaaa..

WAIT MY UPDATE..
hAI2222... NI BLOG BARU AKU... disini leh kta story2... kepada kawan yangtelah lama mengenali aku.. follow aku kt cni... yg baru jom kenal2.., aku akan follow blog korang... excited yer aku da blog... leh sharing story kn.... ye la sharing is caring..

K PEACE NO WAR<3>