Saturday, July 3, 2010

kenangan aku gan schoolmate...

dimalam yang sunyi ini fikiran aku mengamit memory time sek dulu.... huhuhuhu nak nanges rindukan kawan2 dulu... tapi syok bila engat pe yang kita lakukan... hahahaha... jadi giler lah aku bila terkenang kisah lalu... macam2 element da... sedey, gembira, terharu, keceewa pn da.. macam eehh... hhuuhuhuhuhahahahihihihi....
kawan2 aku yang nak lupakan aku 2 engat la balik aku.. sesunguhnya aku xakan pernah ingin melupakanmu...
bila aku tengah upload gambar2 kat fb pagi tadi.... lagi lah kerinduan aku memuncak.. huhuhuhu..

bangaimanakah cara nya untuk mengubati kerinduan aku ini...
wahai kawan2 aku.. aku sangat rindu kenangan kita dulu...
aku harap friendship kita kekal 4ever n ever...
I LOVE U MUCH MORE 4EVER...
U ALL ALWAYS IN MY HEART...

No comments: