Wednesday, July 14, 2010

SeM 1
















Inila teman2 sem 1 aku.... ni housemate aku... diorang ni leh dikatakan soulmate(kawan) lah..... sangat memahami sesama kita... susah senang bersama... i love them so much... but them to me dont know... fiorang ni ialah dari kiri Syafiqah(p-qah) orng terengganu...tapi sekarang dah pun meninggalkan kami.....
dia quit then balik study kat tngganu lak... sampai hati dia meninggalkan kami... hhuhuuhu
Then, Amalina(Lin) org kelantan tapi family dia berpindah ke penang.... Dia ni perut melayu asli... sehari kena gak makan makanan assai kita iaitu nasi.... kalau dia x makan nasi sehari.... mau meraung dia.... hehehe
Sebelah lin lak.... Surida(Ida) org klate...  dia paling kecik sekali... dia suka coklat n susu.... then pantang giler masuk mydin n tesco... macam aku gak r... hihihihi..
Last sekali 2.. ain... org cheras jer... selalu gak blik umah... kadang2 ktaorg ikt jgak... mak dia baik giler ahh..
bulan puasa bagi kuih.... kadang kek moise... terbaek ahh kek mak dier buat... terima kasih yer mak ain n ain... hahahaha...
So ni lah kwan2 yang aku sayang.... Tapi kawan yang lain aku sayang gak... jangan touching taw.. 
I LOVE ALL MY FREND... 
MMMMMUUUUAAAHHHH....


No comments: