Saturday, February 12, 2011

jejeka ensem!!!!!!!!!!!!!!

salam.. reader semua... lama xupdate kn.... bkn sebab busy taw.. hehehe sje je xnk update.. bleh lak cm 2 kn... nk wat cmne kan spirit kte nk menconteng kt blog sangat la xde... huhuhuhu sehingga la pagi ini spirit 2 datang meluak2 ke sawah padi... hahahaha 

ok2..pulang pada title... JEJAKA ENSEM!!!!!!!!!!! ish sape la yg xsuke.... mai habaq kt cek.. meh nk luku sikit... gila ka xsuka.... ish2.... hehehehe
nak  dijadikan crita... semakamkte marahton sekali lagi cte hanakimi... aallaa ni cte jepoon la... ala2 cte he's beutiful 2.. tapi ni versi jepoonn... cte die mang best... yang lagi beshhhh mamat dalam cte ni lagi nsem2..... 
Hana_Kimi_Japan-0.jpg (1021×1024)
ensem kn...

cte ni pasal bdak2 sekolah semangat kesetian kawan pergghh sangat respect r.... mesti ramai dh tengok kn...
so xnk cakap bnyak2 sal cte ni... xtgok ag... pe lg tggu tgk r... beesshh...






hanakimi.jpg (400×300)
watak utama:nakatsa,asiya mizuki,sano izumi

walaupon hero dia sano... tapi aku sangat suka akan nakutsa.. sangat la comeeyyyy.... hhaaiisshhh... sangat jatuh cinta tergolek2..... pas 2 ni lg sorng.... pergghhh ensem and memikat siot.......


hana-kimi-hana-kimi-7556669-800-450.jpg (800×450)
nanda senpai

dia ni senior dorg n dorm's  2 leader... sangat matng bla dalam sakura team... dh la ensem...suke3..
eeehh.. giler lsk kte ni kn... tp manggiler pn... dia pn pernah berlakon dalam gokuzen gak... so sekarang   kte dh da kekasih baru lak... hahahah
aarrhhgg.. biar r dia xknal kte pn janji kte sangat suke akn die.. hahahaha boleh lak cm 2 kn... bleh aja... hahahaha

so sekarng kte nk google about dorg ni.... heheheheh bye3....

p/s: jom layan cte japan pulak.... 

2 comments:

Nasuha Salleh said...

cite2 mcm ni mmg confirm best punye..
nak terjah !!!
=D tq tq info =p
My Recent Post: Makan Ayam Dengan Bahan Kimia

F@R@H_F@R!!eN said...

cube cube tengok... hihihihi