Friday, November 11, 2011

ape dah jadi???

assaalamualaikumm....
hai semua.... before that fb kena say sorry kat semua... sebab lama x updated... bukan malas tapi............ huhuhuhu...T_T fb demam.... ni pun da saki baki yer... tapi bukan sebab tu ja... da sebab lain jugak taw.. sebab streamyz fb prob la... tapi syukur dah pulih semula... dia pun ikut demam macam fb jugak... ngade kan...
sad-face.jpg (485×460)
ok now... fb nak sahut tag dari myra emira... thanks dear... k jom kita usha pe dia tag...

syarat2x :

~ tak bole tag org yang same ~
~ letakk kan semua syarat2x ny kat entri ~
~ pastikan mereka tahu yg mereka di tag ~
~ ceritakan 11 perkara tentang diri anda dalam entri ~
~ jawab semua soalan yang diberi oleh orang yang tag anda kemudian buat 11 soalan tokk mrk yg ditag
    pula .... 
ok... fb start dengan 11 perkara tentang fb... huhuhu nothing interesting.. I'm an ordinary gurl jer...
1-suka gelak kuat2... hakahakahak
2-suka mengusik org... oh benda paling suke taw..
3-fb gemuk x lawa x comel.... =(                                                                                                                  4-suka senyum...                   
5-garang bila dengan family.. tapi x kejam ok... =p
6-sayang semua kawan2 fb....
7-suka traveling....
8-suka bercakap... kalau start cakap susah sikit nak stop...
9-x suka orang yang selfish... =(
10-x suka orang pengurusan x bagi serve yang baek.. eeeiii geram!!
11-suka masak kat ramai orang... =)

tu je la serba sedikit pasal fb...

okey ni da soklan lg.. jom lah kita layan.... layan~~~~~~~

1.best takk kalau dlm hidup korang jadi yg nombor 2 ??
fb xkisah... janji fb berpuas hati dengan effort kita... tapi be the 1st is burden rught??

2.susah takk bagi korang nak berubah menjadi baik ??
ish susah 2... kena kuatkan iman.. huhuhu tapi xnak jadi jahat.. xmou2..

3.habbit yang selalu korang buat ??
makan bila lapar.. hahahaha fb jenis yang xsuka rutin.. sorry...

4.rase2x best takk layan belog ny ??
best... comeyyy... ^_^V

5.bila ade peluang utk menjadi kaya dlm masa 24jam . korang nak ??
rumah,tanah kete...ahakss.. asset paling berharga.. hehehe

6.korang suka kucing dgn hamster ??
hamster!!! sebab takut kucing!!! =(

7.korang layan kartun ??
kurennngggggggggg... detective conan jer...

8.bende paling korang tak suka ??
semuttt!!!!!!!!!! xsuke2!!!!

9.pengalaman pahit ??
nothing all become sweet..... =)

10.subjek paling susah masa sekolah dulu ??
add math and fizik... subahanallah!!! susah bangat... xpenah dapat jawapan...

11.bila korang da nk kawen perkara yg paling penting korang nak dari pasangan ??
jujur... thats it... fb paling kurang bg percaya kat lelaki.. sorryyy..

haaaa... dah siap yer pun.... time fb to tag orang lain.. jom kita tengok sape yg kena...
ekin... na niena... datin qjey... lina land.. haaireen... wafiya munirah.. anis....
ni je la...soklan yer...
1-bagi pendapat awak terhadap diri saya.
2-nasihat untuk blog saya
3-minat korea x?? ulas sikit..
4-blog yang korang nak suggest kat saya?
5-artis malaysia yang korang kurenngg.. sebab..
6-benda makan yang korang  nak suruh saya rasa... sertakan gambar..
7-lagu yang paling menyentuh hati korang...
8-kalaw buka fb dapat pe?
9-tempat idaman?
10warna kegemaran.. why??
11-bila nak kawin???
ok selamat la yer...aannnyyeeoonnggg!!!!

No comments: