Tuesday, November 22, 2011

kini kembali...

assalamualaikum..... 
hai hampa semua.... ha speaking kedah hari ni....
lama dah kita xbersua muka.. fb x g ne2 pun....
toksah nak risau la nah....(perasan!! da yg risaukah)
hari ni wat entry sebab rindu kat blog n hampa2...la hampa la yang dok tengok skrin laptop 2...
terima kasih la bukak n baca blog cek ni....
ni nak habaq ni... fb dah pun naek sem baru... pa gelak2???... taw la hampa tengah cuti..
hamboiii.. xjelous ehh.. fb cuti raya hari 2 lama taw... hampa hado??? nan hado kan...
hahahhahaa(mengelabah an..)
so lani fb dah start la belajaq lagi dan lagi... mai kita pakat2 ngaji sampai lebam...
huh!!!!
so ni la yang tersirat disebalik tajuk hari ni.....
kin kembali lah hidup fb sebangai seorang student yang kurang cemerlang...
huhuhu...
ok lah nanti kalaw da ceta yang menarik fb akan kongsikan bersama anda!!!
k bye!! anyeoongg.... ^_^V

No comments: