Monday, December 26, 2011

lolllipop...lolillpop...lollipop...

Assalamualikummmm...
apa khabar ampa semua... semoga sihat2 belaka nahh..
terkejut la tu kan fb cakap kedah.. hahaha
yola.. fb sedang berholiday ni.. hihihi
kat kedah... di kampug halaman....

korang leh tolong fb x???
hehehe... x penting pun....
just nak tanya da ker encet lollipo kat malaysia???
brapa eehh harga yer....
mahal x???
fb nak beli... kalaw dapat 2ndhand pon bolehhh... 
hehehe.. jadi tersuka pulak kat encet tu... nak wat macam mnakan...
hahahaha...



haaa!! ni la encet yer.... cumill kan...
kalaw tak keberatan bagi lah info k... heee
luvvv uu ooouulllllll....

k byeeeee... annyyeeoonngg!!! =)

Sunday, December 18, 2011

To who like me....

assalamualaikum.....
korang!!!!!!!!.... haihaihaiahaiii...
baru fb dapat hupdate.... weekend fb buzzy la....
nak tahu kenapa???? are you curios???
alaa... uolllss ni... fb dating la.... hhmm..
hahahahahahahahahahahahaha!!! ok fb tipu!!!!!!!!!!!!!!!
xde orang nak kat fb la....
okey fb bagitau...

jumaat: fb pegi kl sentral... niat hati nak beli tiket train...
ha?? wat pe???
la.... nak balik kampung la... gua cuti krismas seminggu wwoohhh.. best!!!
tapi............................ =(
tiket habes!!!!!!!!!!!!!
so cepat la fb patah balik pi pudu sentral....
hhhhuuuiissss... ada tiket... =)
suke i tau.... then dengan hati yang gumbira fb g jusco....
alah... maluri je punn... pastupastupastu ada sale.com.my....
ha!!! kita shopping!!!!!!!!!!!!!!!! 
sampai kul 6... fb balik....
pastu relex2... tido awal sebab esok yer da hal................

sabtu and ahad: fb bangun awal.... pada weekend lak yer punnn... 
this is because i need to complete the car and motorcycle's workshop.... 
ehh tiba-tiba speaking merapu-rapan... hahaaha
sabtu wat kete dulu.... dah try bawa kete... best tapi nervous la.... huhuhu
ahad motor... tapi biasa je laa...
biasa la kalau benda ni sampai petang baru habes...
huhuhuhu fenat taw takk...

okey tamat about my merapu-rapan.. ahaaha
back to title... but not to everyone la kot....
To who like me.... 
 that's mean.................................
eehhhh bukan suka fb la.... actually macam fb...
macam????? ha!!! macam mana tu kannn...
bagi sapa-sapa yang mempunyai bentuk badan macam fb...
dalam kontaks kasar -----> gemokkkk
dalam kontaks comell------> debab
hehehe.... okey fb xkisah kontaks mana pun... xde hal la der...
kalau nak beli baju... pilih baju yang korang rasa boleh masuk kat badan korang...
ini bermaksud bukan saiz.. 
tapi confident masa membelek baju tu...
fb rasa kan xde sangat kot kedai yang specific untuk
baju saiz besar ni....
ada tu ada tapi kalau kita xconfident gan baju tu.. 
dia jadi xsesuai jugak kan...
so kalau korang nak beli baju just get more confident okey...
baru baju yang kita nak beli tu terbeli...
hehehe

mesti korang pelik kan kenapa fb tulis benda ni kan...
ni sebab...............
ada orang tanya la..hahaha
tadi masa fb wat workshop la... 
ada sorang girl ni... dia tanya fb..
awak.. nak tanya awak beli baju kat mana ehhh??
ha!! sudah aku bagi nama kedai mana satu ni....
fb pun xthu nak kata pe... just bagitahu sikit-sikit je...
sorryyyy.... i terperanjat.. u tanya mengejut nok... hihihi
tapi sebelum ni pun ramai yang dah tanya..... 
fb seriously xthu nak jawab ape kat dorang yang tanya on the sport ni..
sooorrryyy yerrr....



okey la nak tido lah.. ngatuk....
bye korang..... confident okey... chiilllllllllllllllll
aaaaaannnyyyyeeeoonnnnggg..


p/s: entry merapu memey panjang.. hahaha

Saturday, December 10, 2011

hahaha.... fb wat lawak!!

assalamualaikum..... 
korang..... fb updated lagi.. hihihi
okey ni ceta pasal petang tadi...
tapi malu lah nak ceta... gedikla fb ni kan.. hahaha
okey fb nak ceta laju2... malu!!!!
okey fb bangun pagi.. housemate fb ajak fb hangout....
padahal makan lunch je pun....
akey kitaorg bersiap bagai.. basuh baju bagai...
kul 2 ptg kitaorg keluar... tapi sebelom kuar tu fb gan lin ni p dapur ambek sampah..
biasalahkan gi dapaur pakai kasut selipar umah la... ala-ala korea 2 hahaha..
then ida buka pintu.. fb dengan sampah kiri kanan.. terus kuar turun buang sampah..
okey dah selesai buang sampah.. kitaorang terus menuju ke stesen lrt...
dalam perjalanan ini lah berlaku sesuatu....
lin: ida awat ida tinggi sangat nih..
                                                       ida:ida pakai wedges la...
fb:wei!!!! tengok ni........................
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

selipar dalam umah.....
hakahakahakhakhakhakhak!!!
dah fb pakail shawl elok2 lah tu... xsesuai taw...
so dengan confident fb terus kan perjalanan....hahahahaha

nak hambek kau.. hahahahaha
okey dah malu!!! bye..
anyeoonngggg!!

Friday, December 9, 2011

jom dengar n nilai sama2...

 hai..haii.. fb updated lg.. hahaha
boring ni... tak pe2.. jom fb bg korang layan ni..





dah habes dengar??? ha macam ne?? best kan... 
k lah anyeeoonngg!!

100th...

assalamualaikum.. haihaiahaiahai... hehhe
now my follower had achieve 100th.. wah....
wahh!!! thanks to you all... saranghe.. selalau lah melawat kalaw fb hupdated yer...
hehehehe.. btw say sorry fb memang xselalu update.. tapi ni silient reader taw.. hihihi..
fb memang akan selalu ke blog korang. tapi xnak bgitaw.. hahaha..
ok byeee.. sarangheee... <3 <3 <3