Tuesday, March 27, 2012

Happy together...

assalamualaikum.... hai korang..... mesti nak tanya brapa lama x updated blog kan... memang lama la kan... (fb bajet orang datang blog die weh) ye fb ngaku memey dah lama yer pun adoi tak updated bolg ni terchenta ini.. fb busy la... fb tidak kesampaian pon nak updated... malas tu mang ada kan.. hahaha.. okey fb nak kuar kan ceta basi kat korang biar korang kena keracunan blog hahahaha... ntah pape ann.. biar la.. lama tak gurau r.. hahaha
okey fb nak kasi cerita sama lu pasal mainan zaman budak-budak  dulu.. yela zaman 15 tahun yang lepas dulu.. ye kot agak-agak je la ann.. antara ya ialah.. haha check it out...
donkey card

oldmaid card

snap card

baru sikie la kan.. 
ni bukan ape nak dijadikan cerita... fb beli benda ni masa habeskan baucer buku hari tu.. so daripada membazir kitaorang pun main la card ni kan.. sambil-sambil leh hilangkan stress sempena final exam sekarang kan.. memang berkesan wa cakap lu.. stress hilang.. leh bergelak kuat-kuat.. terutama nya najwa la kan.. hahahaha.. memang syiok la.. kalau korang boring-boring bleh try main benda alah ni.. alah rm0.80 yer pon.. uno tu mahal sikit.. tak kisah pon main gan sapa-sapa gan budak sekolah rendah pon boleh.. hahahah lagi mencabar.. hahaha kita leh mengeratkan hubungan silaturahim lagi tau.. hahahaa try la..jangan malu-malu okey.. have fun.. fb dah try ojey...
 k la anyyeeoonngg dan selamat beramal... hahahaha

p/s:nanti kalau teraddict jangan salahkan fb.. ^_^V


No comments: