Sunday, September 16, 2012

Marathon Raya...

Assalamualaikum....
Hai... Ni How Maaa... cewaahh bajet cakap cina jap...
Memang.. memang.. memang... fb lama x hapdute ini blog...
biasa la... Kite ni suam2 kuku kambing jep...
Hari ni fb buat hapdute secara pukal... so cepat buka mata luas2 k...

First of all... mesti-mesti la pasal raya ok...
Raya fb like usuall je la... Rendang,ketupat,nasi impit lontong...
Tapi 2 la raya sekarang tak dapat duit raya dh pun doii..jadi tak best owhh.. huhuhhu
macam nak pi cakap kat pkcik2.. tolong lah percaya saya sekolah lagi...
Hahahaaha...percaya pulak kan... hahaha
Tapi engat kita kena bersyukur sebab di berikan oxsigen oleh-Nya untuk menyambut
 Lebarab pada tahun ini.. ALLHADULILAH..
fb raya gan family seminggu.. lama la 2 kan.. ha ni sikit bukti fb beraya ok... 


okey ni dah sampai part yang seronok... Fb wat gathering raya dengan kawan2 sekolah...
Ya Allah gembira giler arr leh jumpa part of them... 5 tahun kot x jumpa... just tegur kt facebook je..
so kali ni kami berkumpul face to face okey... rindu kat dorang ni tinggi macam everest babe...
seriuslly rindu nak bahan dorang.. i like.. but at the firts its such arkward.. hahaha but its ok normal la kan...
kami masak sama-sama... sembang bagai nak rak.. kalau boleh berkhemah kat situ mahu semiggu ceta tak habis taw.. hahaha 
FYI kami berkumpul di kampung asam jawa... ha tak tahu... rugi... cebuka pakcik google kita find Lata Bayu.. ha kat situ la... plan kami nak lepak lata bayu tapi disebabkan hujan so x jadila.. so kami lepak umah my friend ni.. hasanaty nama yer.. hehehe
Antara agenda kami... firstly masak2.. then sampai zohor.. solat then wat taaruf n tahlil untuk sorang kawan kami yang telah tiada coz of accident.. then makan...pastu kami menziarahi kawan sorang nii..
then jom la kita tgok pa yang berlaku... layan~~~




Juadah Yang tersedia..

Tapi ni xsemua yang dapat hadirkan diri...
kalau semua ada kan lagi best... tak pa da rezeki kita buat lagi...

Then selepas seminggu mak kembali la fb ke alam kolej yang busy gitu.. tapi sempat la menghadirkan  diri ke beberapa open house my frez kat kl ni meh nak tunjuk sikit...

Ni dekat sungai penchala.. heheehe sedap da satey...
then macam biasa je hidup fb dengan aktivity kolej...

Athother story in Eid is sad moment to our family... My lovely grandma meninggal Dunia..
Inallillahirajiunn.... Semoga Roh yer diramahti Al-Fatihah...

okey lah fb nak berlunch lah.. dah lambat sebenaryer... hee okey

"It's the times we're so crazy,
that people think we're high.
It's the times we laugh so hard,
we can't help but cry.
It's all the inside jokes
and "remember whens".
those are all the reasons
that we're best friends!"



p/s: Love u All...








No comments: