Sunday, October 7, 2012

C....I...N....T....A


Assalaimualaikum....
haaaiii.haaaiii..haaaiiii
wahh.. nampak........ 
fb selalu updated dh sekarang kan...
ni la sebab keboringan.... sobsob..
aktiviti hari niii... hurmmm
bagun pgi... awal okey kul 8.. hahaha
mata ni dh tak leh nk lelap lg 
so terus mengpacking barang....
Al-maklum lah nak berangkut pulang 
ke kampung halaman terchenta kannn...



so untuk entry hari ni fb nak cakap pasal cinta..
hurrmmm... fb tak bercinta pun sekarang...
saje malas... pengalaman memang ada la kan...
hehehe... tambah dengan kisah cintaa kawan-kawan fb....
banyak jugak la collection yer... 
ahak macam cete korea lak akn... wat stock and pengajaran okey..
fb last dialam bercinta cintun ni last 3 years...
lama kan.... nak wat macam ne hati terluka kan...
cewah!
biarlah rahsia bak kata Dato'Siti kann....
actually tak menarik pun... hehehe
last 3 years fb dah nekad nak setia pada yang satu 
tapi tak menjadi so sebab tu la tak maen cintan dh lepas tu...
 nak tunggu masa yang sesuai la pulak kan.. 
so sekarang mood nak study bagi habes dulu 
tak nak serabut-serabut nie...  
ye la fb ni style selambe jer...
kalau nak bercinta jangan nak over sangat... haha
fb nak couple yang sempoi jer... 
lagi okey cara kita macam kawan...
bukan nak samakan pasagan tu macam kawan 
tapi dengan cara tu kita akan jadi kita sendiri... 
ni tak depan pakwe sumpah lemah lembut yer santun budi pekerti... tapi gan kawan SubhanaAllah...
tak rasa ke diri tu da dua personaliti yang berbeza... 
other mean hipokrit.. 
nape tak leh nak sopan depan kawan juga kan... 
nampak sweet pe... hahaha my opinion je la kan...
kalau nak cakap depan pakwe nak kena hormat sikit sebab nanti nak jadi bakal suami so kena hormat.. hahaha 
tak payah buat alasan la kan... hormat tu memang kena da kan...
gan sape-sape pun kena hormat so wat je la...

fb lebih selesa dengan cara macam berkawan... cara je kan tapi sayang tu tetap ada la.. kalau betul-betul sayang tak kemana laaa..
macam kawan juga maksud fb.. kita boleh share macam-macam benda... tahu perangai sebenar kita, apa yang kita suka and tak suka... jangan la jadi macam kawan yang nak gaduh jer...
haiisshh... gaduh pun kita nampak tak elok so tak payah la kita nak gaduh kan...just ambek yang baik dan membuat kita selesa...
tu pun ikut style masing-masing la kan... hehehe


ni la perasaan fb for the last past 3 years...
sekarang tak lagi dah... hehehehe
hope fb boleh dapat suami yang boleh membimbing fb...
tu je.. paras rupa lagi la fb tak pandang kan,, 
fb pun bukan yer menjadi pilihan orang...hodoh!

okey laa.. dah la merepek seketika.. haaha
anyeong!


p/s:hargai la apa yang kita dapat okey.. ^_^







No comments: