Monday, November 12, 2012

Now Officially!!

Assalamualaikum...
hai ape khabar.... Selamat ketemu semua...
hehehehe... fb sehat-sehat jep...
dengaqn yer fb ada luck this week.. syukur ke hadrat ilahi..
nak taw la tu ape luck fb kan... hahahaha
okey2 fb bagitahu ni..
based on my title la...
hehehehehe... dengan nama ALLAH syukur ku pada Nya..
my result is full pass.. so goodbye to diploma... finish already..
ffuuhhh lega....
and other one... fb dh keje.. oh yeah....
hahahaha... nak mintak account company tapi tak berani la..
so keja besa-besa ja la dulu.. sementara nak sambung degree.. 
huhu tu pun tak tahu dapat ke tak..
hope da rezeki la kan... doa-doakan fb okey..
ok la nak out dah...
Selamat hari depavali....

Thursday, November 8, 2012

Tomorrow is nervous day...

Assalamualaikum..
hye semua... harap sehat-sehat belake lah kan..
hurmmm no interesting story...
tapi kan.. nervous story da la... 
hhuhuhuhuhu...
esok!!!!!!!
result final fb nak kuaq dh...
Ya Allah ketaq owh!!!!
huhuhuhu
harap-harap lulus la semua yer...
fb nak grad...huhuhuhuhu
okey doa kan fb yer...

Wish me luck..

Selain itu.. esok Fb 1st day koje.. 
hahahahaha... tapi training je lah...
hope dapat keje dengan jaya yer...
huhuhuhu..
harap semua leh doakan fb berjaya!..
k bubye....

Saturday, November 3, 2012

JOM JOIN!!!

Assalamualaikum..
wah lagi... fb updated....
hahahaha..
ni ha fb nak join lagi satu segment...
segment ni dari akak zura (cekodok gebu)
akak kot.. sebab dia dh da family.. hehehe
segment di is...


haaa.... jom la.. kita pakat join then tambah follewer...
baek untuk blog kita kan.. so jom join..
detail yer kat sini..

k selamat bersegment okey...
anyeoongg..



Tak yah la....

Assalamualaikum....
hai ampa-ampa...
hahahahaha sekali sekala kita cakap kedah nah...
today fb bagun awai-awai terus buka lappy...
dengan semangat ya.. fb berblog walking k..
senaman la kata kan...
hurmmm.. ni fb nak habaq sikit ni...
masa fb dok jalan-jalan kat blog-blog yang cantik lagi come tu kan...
nak komen-komen la kan.... sekali kena boh verify code tu...
huhuhu susah la... dah la fb ni memang lemah nak cam code-code yang da tu..
 pulakan pagi-pgi lak.. spec pun tak pakai.. huhuhu
so pe kata xyah bubuh la benda tu... jadi tak best taw lepas tu..


k la tu je nak habaq.. hehehehe
peace...^_^V
bye.....

AYUINSYIRAH MENCARI RAKAN


Assalamualaikum....
hai..haii..hai..
fb updated benda ni untuk kita sama-sama...
jom la kita terjah... 
jeng3...



dh tak yah tanya banyak-banyak....
jom kita join......