Saturday, November 3, 2012

AYUINSYIRAH MENCARI RAKAN


Assalamualaikum....
hai..haii..hai..
fb updated benda ni untuk kita sama-sama...
jom la kita terjah... 
jeng3...



dh tak yah tanya banyak-banyak....
jom kita join......


18 comments:

hananhadila said...

hanan daa foloe kamu ;)
belog awak cantek la , hanan suke :D

F@R@H_F@R!!eN said...

tq hanan... :-)

Mimie Najib said...

#114# - salam..akk dtng blas knjungan disini ya.. :)

Dunia Wilma said...

Selamat berkenalan :-)
Kunjungan balas dari Wilma...
Selamat bersegmen FB :-)

http://duniawilma.com/2012/11/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger/

Zura Tamin said...

Membalas kunjungan ....

Kalau Sudi Jom lah ke Segmen Zura pulak yee

http://zzqil.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-jadi-followers-saya.html

F@R@H_F@R!!eN said...

salam perkenalan semua... :-)

AyuInsYiraH said...

tq ye sudi join...

Nor Salmi said...

#121 singgah dari segmen sama..

http://ibuberbicara.blogspot.com/2012/10/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

gee azie said...

dah follow sini jugak

Faris Hakkim said...

dtg bls kunjugan...follower ke 127

Zatil Hulwani said...

kak bunga follow sini...:D

sukagelak said...

Merayau kat sini :)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/10/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

mawar berduri said...

dari segmen yang sama..saya dah follow awk..sudi follow saya semula yea..

Nur Amiera said...

bw dari segmen yg sama :)

http://cerita-aremira.blogspot.com/2012/11/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

LADY EMMA said...

kunjungan balas, jln2 dn follow. :)

cikmisi leen said...

kunjungan balas ..tengs visit mine~ da follow sini =)

cheeze maz said...

Salam ziarah. Ramainya suka joint GA.

Jemput semua joint juga ya Giveaway akak, boleh lihat di http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html

jangan lupa tekan button share di bawah tajuk entry akak ni (http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian_7.html) untuk share di facebook @ tweeter.

insya Allah, berjaya dapatkan pack serbuk tu nanti.

Mia Liana said...

Salam.... Mia datang dari segmen yang sama

http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/10/senarai-nama-rakan-blogger-ayuinsyirah.html