Saturday, November 3, 2012

JOM JOIN!!!

Assalamualaikum..
wah lagi... fb updated....
hahahaha..
ni ha fb nak join lagi satu segment...
segment ni dari akak zura (cekodok gebu)
akak kot.. sebab dia dh da family.. hehehe
segment di is...


haaa.... jom la.. kita pakat join then tambah follewer...
baek untuk blog kita kan.. so jom join..
detail yer kat sini..

k selamat bersegment okey...
anyeoongg..



13 comments:

Zura Tamin said...

Thank join yee... panggil kak zura pun okk jeee heheh

http://zzqil.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-jadi-followers-saya.html

miera farhana said...

follow sini..hit me back =)
http://mierafarhana.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-jadi-follower-saya.html

cerita best said...

cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..lg 1 klo tuan blog bg komen dekat blog pakjoe sekali pakjoe kn bls blk komen dekat blog..chat blog tidak dikira nie,http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html

Asmar Arafad said...

salam kenal done follow here back

Nadiah_Rahman said...

hye , nad dtg follow sini..slmt bkenalan =)

Nadiah_Rahman said...

hye , nad dtg follow sini..slmt bkenalan =)

hieda aziz said...

hye dtg follow sini...
happy blogging
:P

http://luvbellyda.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-jadi-followers-saya.html

Iylla Hanie said...

Salam perkenalan .. Saya follow sini :)

Ikin Jaldin said...

http://ikinj.blogspot.com/

blogwalking here :D

FaTiMah aZ-zArAh said...

salam ziarah..
dari segmen yang sama..

http://sicomel06.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-jadi-followers-saya.html

Siti Saleha said...

follow sini

happy blogging

http://sitisalehaariffin.blogspot.com/2012/11/jom-jadi-follower-saya.html

Khairul Bariah Salleh said...

salam..dr segmen yg sama..
http://mamakaybee.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-jadi-followers-saya.html

Mama Adam said...

as salam,

dr segmen sama

http://my-adam.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-jadi-followers-saya.html

kalau sudi, singgah la balik