Tuesday, December 31, 2013

NEW YEAR.. NEW HOPE!!!!

Assalamualaikum...
ape khbar semua.. happy new year fb ucapkan.. pejam celik pejam celik dh 2014.. 
rupanya dh 3 tahun fb ada blog ni... bila la fb nak betul-betul active kat blog kan..
 tak banyak fb bercerita kat sini.. fb bukan yer jenis nak expose sangat 
tapi yang fb terasa macam nak share baru lah di luaahkan kat sini..
 kadang-kadang merapu je banayak kan.. 
ntah ler fb kena lebihkan usaha untuk blog ni kan.. 
semoga ditahun 2014 dapatlah memcapai impian nak majukan blog ni.. 
new year new hope kan.. InsyaAllah...

Now fb tengah berkerah tenaga untuk final exam for degree session plak.. 
fb lebih suka degree session dari diploma session.. korang macam ne? tapi ni opinion fb la.. 
relax sikit belajar yeerr.. just kena banyak refresh je la.. kalau ingat tu naseb la kan.. 
tapi cara ya dah diupgrape kan.. lebih matured.. hahaha 
sikap kebudakan tu kena letak tepi sikit-sikit.. 
hahaha almaklumlah umur pun dah meningkat kan..
 hahaha hope diri menjadi lebih majukan.. Ammiinn..

oklah mari la sama-sama kita berdoa agar diri kita menjadi lebih baik dari sebelumnya.. 
semoga kita dapat meninggalkan tabiat yang terlampau kebudakan dulu.. 
cewahh.. nampak tak macam dh meningkat umurnya.. 
huahuahauaa

oklah selamat tahun baru untuk anda semua...
semoga kita lebih dirahmati..

2014-happy-new-year-clipart-wallpaper.jpg (1024×768)

Saturday, November 23, 2013

Now i'am...




asalamualaikum.. 
hai semua dah lama kot fb tak update blog ni..
 huhu seumpama tak mempedulikan dia je kan.. cian dier.. ni nak update la sikit..
 now fb dh jadi student balik.. oh my student.. 
i'm now student in Bachelor in accounting di UNIKL.. 
now i'm back in KL.. balik kampung la katakan.. 
hahaha. okey wish me LUCK for future life..
 i hope can deserve what i invest kan ni.. 
AAAMMIINN...


Wednesday, May 1, 2013

Sekian lama!!

Assalamualaikum...
hai semua how are you...
hohoho sorry laaa yer.. fb dh lama giler tak update kan...
sat nak cuci sawang dulu nah.... hahahha
haaa kan... dah bersih... ^_^V

bukan yer sebab kemalasan untuk mengupdate blog ni...
tapi sebenaryaa.. fb tak taw nak cerighta paa...
memang macam-macam perkara terjadi... tappi cek segan nak habaq..
hahaha boleh lak ann.. maaacam gedik tak?? macam kan....

hahaha... 
sekarang fb dah bekerja..
kerja serve customer.............

haaiipp.. tu mesti dah fikir laen kan!! nak kena nih..
tak laa.. bukan yer kerja tu.. serve org... bukan....
fb kerja cashier laa.. kat stesen minyak shell.. hahaha
bukan paa fb nak lexx jer... bak kata neolafa dalam melettoopp!!!
haaa kann... kalah mak jemah kau...

macam-macam pengalaman fb dapat... banyak kot...
tu sampai tak larat nak tulis... hahahaha
kena maki pun pernah.. kena puji pun pernah.. ccceewwaahh! kembang!
biasala kan bila kita nak layan peeell orag ni kan.. semua yer tak sama..
apa yang penting!!! ialah kesabaran... 
so kita chill jer.... 
anggap ni semua dugaannn... baru la jadi seronok hidup kita ni...
kalau hal kecik pun kita nak streesss.. tak best la kan..
murung jer... past is past.. let it go.. right??
bak kata mat sallehh.. let bygone be by gone...
eehh betoi  ka dak tak tau.. ahaks lebih kurang la kan....
hahaha...
hhaaaa okey laaa... setakat ni je la  
yer pun update yer... dah ngantuk kan... jom kita tidorr...
okkeeyyyy..........
byeeee........... assalamualaikumm............
Anyyyeeoonggg....




p/s:natah ape aku merepek pun taktau....