Tuesday, December 31, 2013

NEW YEAR.. NEW HOPE!!!!

Assalamualaikum...
ape khbar semua.. happy new year fb ucapkan.. pejam celik pejam celik dh 2014.. 
rupanya dh 3 tahun fb ada blog ni... bila la fb nak betul-betul active kat blog kan..
 tak banyak fb bercerita kat sini.. fb bukan yer jenis nak expose sangat 
tapi yang fb terasa macam nak share baru lah di luaahkan kat sini..
 kadang-kadang merapu je banayak kan.. 
ntah ler fb kena lebihkan usaha untuk blog ni kan.. 
semoga ditahun 2014 dapatlah memcapai impian nak majukan blog ni.. 
new year new hope kan.. InsyaAllah...

Now fb tengah berkerah tenaga untuk final exam for degree session plak.. 
fb lebih suka degree session dari diploma session.. korang macam ne? tapi ni opinion fb la.. 
relax sikit belajar yeerr.. just kena banyak refresh je la.. kalau ingat tu naseb la kan.. 
tapi cara ya dah diupgrape kan.. lebih matured.. hahaha 
sikap kebudakan tu kena letak tepi sikit-sikit.. 
hahaha almaklumlah umur pun dah meningkat kan..
 hahaha hope diri menjadi lebih majukan.. Ammiinn..

oklah mari la sama-sama kita berdoa agar diri kita menjadi lebih baik dari sebelumnya.. 
semoga kita dapat meninggalkan tabiat yang terlampau kebudakan dulu.. 
cewahh.. nampak tak macam dh meningkat umurnya.. 
huahuahauaa

oklah selamat tahun baru untuk anda semua...
semoga kita lebih dirahmati..

2014-happy-new-year-clipart-wallpaper.jpg (1024×768)