Monday, March 31, 2014


ASSALAMUALAIKUM...
Hai fb nak ajak korang bersuka ria jom.. heehehe
saje laa.. tadi godek2 blog fb pastu terjumpa entri macam ni.. ni masa zaman maen tag kawan2 then jawab-jawab soklan.. hahaha macam best je kan.. so fb nak bagi la korang jawab plak.. jom la jawab.. dah jawab kat blog korang mai la letak link... sapa yang jawapan dia menarik fb bagi hadiah.. untuk 3 orang.. jom la join.. last date sampai 15/4/2014... amacam da beran.. jawablah sekreative yang mungkin...

 

letak la banner ni... link kan blog fb...

nah soklan-soklan nyer.. pilih la nak set yang mana...
hamboii siap da set2 lagi kau jemah.. pilihlah yer...
nak buat dua-dua sekali pun boleh.. suka hati kau lah mak enon...
hahahahaha

SET 1
1.best takk kalau dlm hidup korang jadi yg nombor 2 ??
2.susah takk bagi korang nak berubah menjadi baik ??
3.habbit yang selalu korang buat ??
4.rase2x best takk layan belog ny ??
5.bila ade peluang utk menjadi kaya dlm masa 24jam . korang nak ??
6.korang suka kucing dgn hamster ??
7.korang layan kartun ??
8.bende paling korang tak suka ??
9.pengalaman pahit ??
10.subjek paling susah masa sekolah dulu ??
11.bila korang da nk kawen perkara yg paling penting korang nak dari pasangan ?? 

                                                              SET2


1-bagi pendapat awak terhadap diri saya.
2-nasihat untuk blog saya
3-minat korea x?? ulas sikit..
4-blog yang korang nak suggest kat saya?
5-artis malaysia yang korang kurenngg.. sebab..
6-benda makan yang korang  nak suruh saya rasa... sertakan gambar..
7-lagu yang paling menyentuh hati korang...
8-kalaw buka fb dapat pe?
9-tempat idaman?
10warna kegemaran.. why??
11-bila nak kawin???

selamat mencuba.... ^_^V

JANGAN BACA ENTRY INI!!!

segmen Mencari Bloglist by Eppy Ismail

ASSALAMUALAIIKUMM..
SEGMEN EPPY ISMAIL
Dah lama tak join segmen rasanya.
Kali ini FB nak join segmen Eppy.
 Segmen yang simple dan senang nak join.
Jom kita meriahkan segmen ini...
so fb nak taq my frenzzz jomla join...haireenn,qjey,yen,mun,and has...camon babe.. ^_^v

Wednesday, February 12, 2014

HOT STUFF!!!

assalamualaikum...
 hai ape khabar.. hari ni fb update pasal my new business.. jom la pakat2 usha ape yang berkenan kat hati..

FARIELA05 BEAUTY..

sebarang pertanyaan leh lah whatsapp kami-0166288392/0133446353@
pm la kat facebook saya

 ok selamat berkunjung....