Saturday, February 28, 2015

WILLING TO..

hai assalamualaikum...
 haii.. hahaha padat kot habuk kat sini... 
bertahun2 x updated.. krikrikrik..
 sorry bukan bussy laaa... tapi kan.. malas sebenarnya.. cerita pun banyak jer.. 
hahaha sian kan fb kaki mengabaikan blog.. kuikuikuikui.. 
ok la..  tak nak intro panjang2 sangat la kan..
 ni share something from my opinion la.. 
based on the 
title la kan.. WILLING TO.. 
standard kot dalam hidup manusia ni mesti korang tak suka kena paksa kan..
 so fb nasihat kan is better kita based on willing ataupun melayu yer
 SUKARELA OR TANPA PAKSAAN...
bukan ape... ni fb nak cakap pasal diet nak kurus or nak hidup sihat..
 bagi fb la kan.. baik kita buat aktiviti yang kita rasa kita mampu buat bukan mampu buat sebab paksaan.. betul tak.. tapi ikut orang laa.. 
maybe de la kot orang yang suka buat aktiviti dengan paksaan.. so sabar yer..  hahaha
tak perlu paksa kalau korang tak upaya nak wat something yang korang rasa 
benda tu berkesan dengan cepat tapi badan sengsara..
 ingat Allah bagi pinjam je taw badan ni.. kalau dah pinjam tak kan tak payah jaga kan.. hahaha..
 tak semesti ya korang ade cara tu jer.. 
maybe de cara lain yang lebih elok atau pun serasi gan diri anda atau jiwa anda.. hahahaa ..
ok la setakat ni je laa fb nak shared and bagi pendapat..
 tepuk dada tanya selera.. jangan tanya nafsu pulak ehh.. hikhikhik
no too desprate its no good.. REMEMBER WILLING TO ok.. bye...

No comments: